Generatieve data-intelligentie

Lakers hebben een voorsprong van 20 punten en vallen terug naar 0-2 in de serie

Datum:

De Lakers zetten zich schrap voor een cruciale tweede wedstrijd tegen de Nuggets, in de hoop dat ze de vloek konden verbreken en terug konden keren naar Los Angeles om het thuisvoordeel te stelen.

Het paars en goud leken voorbestemd voor succes na een warme start van D'Angelo Russell. Hij startte op 3/3 van het centrum en eindigde die avond met zeven drieรซn.

Een hecht eerste kwart zorgde ervoor dat de Lakers hun kant op gingen, en ze hielden een voorsprong van vier punten vast op weg naar het tweede frame.

Een gemene LeBron en-รฉรฉn bezorgde de Lakers het broodnodige momentum op weg naar de rust. Hoewel de Lakers met 8 balomzet moeite hadden om voor de bal te zorgen, hadden ze een voorsprong van 16 punten en waren ze klaar om een โ€‹โ€‹overwinning veilig te stellen.

De career-high 11/12 shooting van Anthony Davis en de zes drieรซn van D'Lo gaven de Lakers een boost om aan het derde kwartaal te beginnen.

Back-to-back en รฉรฉn voor AD en een Austin Reeves drie leidden tot een time-out, en zetten de Lakers op 20 met 9:51 over in de derde.

Naarmate het derde kwart vorderde, konden de Nuggets niet meer onder controle worden gehouden. Ze kwamen tot een 13-0 run en brachten de voorsprong terug naar slechts tien op weg naar het vierde kwartaal. Het voelde alsof de Lake Show gewoon vasthield aan een goed georganiseerde Nugget-aanval.

Na een totale ineenstorting had Denver de Lakers precies waar ze ze wilden hebben. Met nog acht minuten te gaan was de voorsprong vijf, wat voelde als een eeuwigheid in een vijandige Ball Arena.

Na een teleurstellende wedstrijd naar zijn maatstaven, kwam Jamal Murray opnieuw in actie en versloeg de wedstrijdwinnaar.

Dit was de op een na grootste voorsprong van de Lakers in de play-offs sinds 1997. Dit hartverscheurende verlies was het gevolg van slordig basketbal met een grote voorsprong.

De Nuggets versloegen de Lakers met 32-20 in het vierde kwartaal, achter 6 uit 8 schieten van Murray. Lakers-hoofdcoach Darvin Ham heeft geen antwoord om de runs van de Nuggets op het traject in bedwang te houden.

"Het is moeilijk, sommige oproepen, sommige moeilijke non-calls... Het is moeilijk om aan het korte eind van de stok te komen." Stoer was het enige woord dat Ham kon uitbrengen na dat slopende verlies, waardoor hun taak om deze serie te winnen er somber uitzag.

Het is moeilijk te zien waar de Lakers vanaf hier naartoe gaan. Een sweep is op handen als ze laat de controle over het spel niet kunnen vinden en fouten kunnen beperken.

Blijf op de hoogte voor meer Lakers-nieuws en updates. Zorg ervoor dat u ook meer bekijkt Spel Haus inhoud met baanbrekend nieuws uit de professionele en esports-wereld.