Generatiivinen tiedustelu

New York Islanders 2023 viikoittainen yhteenveto – viikko 1

Treffi:

Islanders voitti kolmessa tällä viikolla pelatussa pelissä 1-1-1. Tällä viikolla kotivoitto Coyotesia vastaan, koti jatkoaikatappio Devilsille ja tappio heidän ensimmäisessä tieottelussaan Sabresia vastaan.

Voittopuolustussuoritus Coyotesia vastaan

X/@NYIslandersin luvalla

Tämä 1-0-voitto Coyotesista oli Islandersin jääkiekon lopullinen osoitus. Puolustus hallitsi tätä peliä, ja Islanders piti vierailla vain 14 laukausta maaliin. Rangaistustapo oli täydellinen 3/3, ja joukkue tappoi Coyotesin tyhjän maalin mahdollisuuden. Sorokin otti kauden ensimmäisen shutout-voiton ja uransa 17:nnen. Tämä 17. shutout ohitti Rick DiPietron kolmannelle sijalle Islandersin kaikkien aikojen shutout-listalla.

Islandersin ainoa maali oli toisen jakson voimapelimerkki Mat Barzalilta, joka ampui kerran sisään ympyrästä. Vaikka joukkue ei tehnyt 5-5 maalia tässä pelissä, heillä oli paljon hyvää ulkonäköä. Heitä vain esti Karel Vejmelkan vaikuttava 33 torjunnan esitys.

Islanders Salvage Point OT-tappiossa Devilsille

X/@NHL:n luvalla

Tässä Devilsille 5-4 jatkoajan tappiossa oli paljon tykkäystä ja paljon huolestuttavaa. Alkaen positiivisista asioista, Brock Nelson omisti edelleen lokakuuta tehden kahdesti maalin tässä pelissä. Bo Horvat oli myös erittäin hyvässä kytkimessä, ja hän teki kaksi tasapeliä auttamaan Islandersia varmistamaan pisteen tästä pelistä. 5-5-pelissä Islandersilla oli toinen vakaa puolustuspeli, mikä piti Devilsin poissa laudalta tässä suhteessa. Tämä sisälsi useita suuria torjuntoja Sorokinilta, joka pysäytti pelin yhteensä 34 kertaa.

Suurin ongelma oli joukkueen kuri ja PK-yksikkö. Islanders laukoi viisi kokonaisrangaistusta Devils-joukkuetta vastaan, jolla oli vahva voimapeli. He tappoivat pelin ensimmäisen rangaistuspotkun, ja sieltä kaikki meni alamäkeen. Dougie Hamilton, Tyler Toffoli, Luke Hughes ja Jack Hughes tekivät maalin seuranneissa neljässä voimapelitilanteessa.

Jatkoajalla Jack Hughes mursi Devilsin ainoan tasavoimaisen maalin saatuaan omituisen puolustuksen häntä vastaan ​​voittaakseen pelin. Islanders ottaa pisteen, mutta paremmalla erikoisjoukkueella he olisivat voineet saada kaksi.

Hyökkäys vaimenee tappiossa Sabresille

NHL.comin luvalla Ben Ludemanin/NHLI:n Getty Imagesin kautta

Lauantai-iltana pelattiin Islandersin vuoden ensimmäinen maantiepeli ja Varlamovin ensimmäinen aloitus maalissa. He tekivät maalinteon tasapelin toisen erän loppupuolella, ja asiat alkoivat täysin selvitä. Jeff Skinner ja Mattias Samuelsson tekivät molemmat vahvoilla laukauksilla toisen erän viimeisillä minuuteilla nostaen Sabresin kahdella.

Dylan Cozens avasi kolmannen erän tehopelimerkillä, mikä saattoi Islandersin 3-0-tappioon. Hyökkäyksessä Islanders oli täysin tukahdutettu kolmannen erän loppuun asti. Noah Dobson ampui kerran Eric Comrien ohi klo 18 kolmannella kaudellaan. Comrie pysäytti kaikki muut 39 Islanders-laukausta, ja Islandersin voimapeli meni myös tässä maalittomaksi.