Generatiivinen tiedustelu

Lakers jatkaa dominoivaa peliään ja päättää Road Tripin 5-1

Treffi:

Toisena peräkkäisenä yönä Lakers oli Capitol One Arenalla kohtaamassa Wizardsia toisessa pakollisessa pelissä. Washingtonilla on liigan toiseksi huonoin ennätys, eikä Lakersillä ole enää varaa harkitsemattomiin tappioihin.

Peli alkoi Lakersin kannalta hieman huonosti, sillä Wizards aloitti 5-5 kolmosesta. Washingtonin hyökkäys lopulta jäähtyisi, jolloin Lakers pääsi sisään ja lopulta ottamaan hallitsevan johdon.

Anthony Davis pystyi hallitsemaan maalia varhain ja ampui uransa ennätyksen 11 vapaaheitolla ensimmäisellä neljänneksellä. Hän teki uskomattomat 19 pistettä ja 6 levypalloa, mikä antoi Lakersille 10 pisteen johdon toiselle neljännekselle.

Silloin oli LeBron Jamesin vuoro kantaa hyökkäyskuorma, ja hän pystyi toistamaan sisätilojen etunsa. Lakers johti 7 pisteen puoliajalla ja katseli säilyttääkseen dominanssinsa maalissa.

Kolmannella neljänneksellä D'Angelo Russell liittyi hyökkäävään seurueeseen ja kaatoi kolmin, jolloin Lakers johti 14 pistettä. Lakersin suuren kolmion jatkaessa kyyneljään, Wizards ei voinut ostaa koria ennen kuin neljäs neljännes.

Lakers otti jalkansa pois kaasuterälehdeltä, mikä johti Washingtonin 15-0-juoksuun ja katkaisi johdon kolmeen. Patentoidulla pick and roll -hyökkäyksellään Davis ja LeBron nostivat johdon takaisin kuuteen, kun kilpailua oli jäljellä kahdeksan minuuttia.

Kun kaikki aloittajat palasivat peliin, Lakers piti Wizardsin kolmen minuutin maalinteossa ja nousi takaisin 14 pisteen johtoon kahden minuutin kuluttua.

Kun aikaa oli jäljellä vain 17.4 sekuntia, Wizards leikkasi eron viiteen pakottaen Lakersin uudelleen LeBronin ja Davisin. Kaoottisen neljännen vuosineljänneksen jälkeen Lakers voitti Wizardsin 5-125 valitettavassa naulapursussa Lakersin olosuhteet huomioon ottaen.

Los Angeles sijoittui 29/25 vapaaheiton linjalta, mikä on akkreditoitu heidän sisäpuolelleen.

Davis, joka sijoittui 35 pisteellä ja 18 levypallolla, heijastui kuuden pelin tiematkaan. "Pidän siitä, miten lähestyimme road tripiä, jokainen joukkue pystyi päihittämään meidät, mutta tulimme sisään ja lukituimme puolustukseen voidaksemme mennä 6-5 matkalla."

Tämä voitto jättää Lakersille vain kaksi peliä viidenneksi sijasta Mavericksia jäljessä. Viisi peliä jäljellä ja sijoitukset muuttuvat jatkuvasti, joten Lakersin on vain keskityttävä voittoihin.

Heidän seuraava ottelunsa on nälkäistä Cavalier-joukkuetta vastaan, joka itse pyrkii taistelemaan paremmasta pudotuspelipaikasta idässä.

Pysy kuulolla saadaksesi lisää Lakers-uutisia ja -päivityksiä. Muista myös katsoa lisää Peli Haus tyytyväisiä uraauurtaviin uutisiin ammattilais- ja urheilumaailmassa.