Generatiivinen tiedustelu

Ducks Conquered by Kings ottaa kausisarjan 3-1

Treffi:

Anaheim kaatui kauden viimeisessä taistelussaan Kingsin kanssa lauantaina 3-1.

Ducksin ainoa maalintekijä oli Trevor Zegras. Zegrasilla on neljän pelin pisteputki, joka sisältää kolme syöttöä ja kaksi maalia kyseisen ajanjakson aikana. Olen Zellweger ja Cam Fowler poimivat kumpikin syöttöpisteen. Fowler on hänen 33. sijansa toiseksi eniten ankoilla tällä kaudella ja eniten kaikista Duckin puolustajista. Lukas Dostal poimi tappion nettotuloksissa.

Los Angelesissa David Rittich nappasi voiton 28 torjunnalla. Matt Roy ja Kevin Fiala tekivät kumpikin maalin. Pierre-Luc Dubois teki voimapelimaalin.

Se oli kova ottelu lauantai-iltana Crypto.com-areenalla. Klassinen Etelä-Kalifornian jääkiekkopeli.

Ensimmäisellä jaksolla nähtiin paljon laukauksia, kun Ducks pelasi hyökkääjänä 11:llä, sitten Kings lisäsi kahdeksan laukausta omaan verkkoon. Jokainen maalivahti pystyi kuitenkin hylkäämään kaiken, mitä kohtasi. Ensimmäisen erän jälkeen ei syntynyt maalia.

Kesti kuitenkin vain 2:45 ennen kuin pelin ensimmäinen maali syntyisi. Olen Zellwegerin rangaistuspotkun jälkeen liigan 31. sijalla sijoittuva rangaistustapojen yksikkö tuli jäälle ja antaisi maalin.

Rypyminen verkon edessä ja useat ruumiit johtivat Pierre-Luc Dubois'n rannelaukaukseen. Duckin maalivahti Lukas ei näyttänyt näkevän, missä kiekko sijaitsee, ja Dubois onnistui livahtamaan sen vasemmalle.

10:33 jakson aikana Kings tuplasi johtonsa. Blake Lizotte lähettäisi kiekon Matt Roylle sinisellä linjalla. Hän lähetti raivostuvan rannelaukauksen alueen läpi ja ohitti Lukas Dostalin 2-0-johtoon.

Kahden erän jälkeen Kings johtaa 2-0.

Kolmannessa erässä kesti yli 11 minuuttia ennen kuin jompikumpi joukkue löytäisi jälleen maalin. Trevor Zegrasin kauden kuudes maali nostaisi joukkueen takaisin maalin sisälle. Zegras teki maalin kolmen miehen syöksyssä Cam Fowlerin ja Olen Zellwegerin kanssa. Zellweger pystyi muodostamaan yhteyden Zegrasiin, joka voitti Kingsin maalivahti David Rittichin.

Kun peliä on jäljellä vain 2:58, Kevin Fiala toimitti tikarin. Fiala teki kiertomaalin Kingsin lennätyksen jälkeen alas Lukas Dostalin edestä.

Los Angeles voitti kausisarjan Ducksia vastaan ​​3-1 sekä pudotuspelipaikan osoittaen Etelä-Kalifornian parhaimmaksi joukkueeksi tällä kaudella.

Anaheim pelaa kauden viimeisen ottelunsa torstaina, kiekon pudotus on klo 10 EDT ja &:00 PM PDT ja voit katsoa peliä BSSC:stä, BSSD:stä, SCRIPPS:stä ja NHL PowerPlaysta ESPN+:sta.