Generatiivinen tiedustelu

Canucks Come Up myöhään lähiottelussa voitti Anaheimin 3-2

Treffi:

Vancouver Canucks voitti Anaheim Ducksin sunnuntaina tiukassa ottelussa 3-2.

Dakota Joshua johti Vancouveria kahdella maalillaan. Brock Boeser lisäsi myös maalin. JT Miller lisäsi kauden aikana syöttöjä 58 ja 59.

Anaheimissa Owen Zellweger teki uransa ensimmäisen maalinsa. Mason McTavish lisäisi myös maalin. Trevor Zegras teki myös ensimmäisen pisteensä sen jälkeen, kun hän loukkaantui 9. tammikuuta syötöllä.

Aivan kuten heidän viimeinen ottelunsa 3. päivänä, Ducks päätti maaliskuun toisen tiiviin pelin Tyynenmeren huippukoiran kanssa.

Anaheim kamppaili rangaistuspotkujen kanssa jälleen varhain. Ben Myersin pelirangaistus viivästyi nopeasti maaliksi Canucksille. Vain muutama sekunti jäljellä voimapeliään Quinn Hughes löytäisi Brock Boeserin alhaalta raosta, jossa hänen takakätensä lyöisi Anaheimin maalivahti Lukas Dostalin oikean tyynyn jakson ainoaksi maaliksi.

Sitten toisessa Anaheim-rangaistukset johtaisivat Vancouver-hyökkäykseen. Kun jaksoa on jäljellä 10:26, Dakota Joshua tekisi illan ensimmäisen maalinsa. Joshua huomasi olevansa suoraan maalivahti Lukas Dostalin edessä, jonka hän hautasi ja hautaa sitten jalkojen väliin mahdollisen vuoden maalin ehdokkaana.

Vancouver suuntaisi pukuhuoneeseen kahden erän jälkeen 2-0 johdolla.

Kolmannessa erässä näkyisi hyvää toimintaa.

Ensin, 3:27 jakson sisään, Owen Zellweger slingoi nopean ranteen vyöhykkeen puolivälistä Vancouverin Arturs Silovin ohitse tehden asiat 2-1. Isac Lundestrom ja Frank Vatrano lisäsivät syöttöjä. Vatranolla on nyt 53 pistettä vuoden aikana.

Pian tämän jälkeen kello 4 Gustav Lindstrom kietoutui verkon ympäri Anaheimin ryntäyksen jälkeen ja välitti sen sitten Mason McTavishille, joka päätti tilanteen kahdelta.

Vancouver saisi viimeisen naurun, kun peliä on jäljellä 2:13. Canucks pystyi perustamaan hyökkäyksensä Ducksin vyöhykkeelle sen jälkeen, kun Anaheim ei onnistunut pääsemään Vancouverista. Connor Garland teki tiensä verkon takana. Sitten hän ampui kiekon täysin avoimelle Dakota Joshualle, joka oli paljaana verkon edestä.

Joshuan toinen maali olisi tikari, joka tekisi tilanteesta 3-2.

Urallaan ensimmäistä kertaa aloittava Arurs Silovs voitti Vancouverin. Vancouver nappasi myös pudotuspelipaikan eilen.

Anaheim on voittanut vain kuusi peliä All-Star-tauon jälkeen. He ovat hävinneet viisi peliä peräkkäin ja voittaneet vain kaksi viimeisestä 15 ottelustaan.

Ducks on taistellut kovasti pysyäkseen poissa laatikosta ja jatkaakseen NHL:n huonoimman PIM-sijoituksensa lisäämistä. Rangaistustapojen yksikkö on myös liigassa 25. sijalla.

Anaheim voi yrittää kääntää asiat toisinpäin tiistaina, kun he kohtaavat Flamesin. Voit napata kiekon pudotuksen klo 9 EDT klo 00 PDT BSSD:llä, BSSC:llä ja NHL PowerPlaylla ESPN+:lla.