Generatiivinen tiedustelu

Valioliigan mestaruuskilpailu

Treffi:

Valioliigan tittelikilpailu on yhtä lähellä kuin koskaan, kun se saapuu viimeiseen näytökseen. Manchester City voitti viimeisimmän pelinsä liigassa, kun Arsenal ja Liverpool odottavat toipuvan liigan takaiskuista. Tässä on yhteenveto heidän toimistaan.

Manchester City vs. Luton Town: 13. huhtikuuta

City hallitsi täysin 5-1-voittoaan Lutonia vastaan. He kirjasivat huimat 37 laukausta, joista 13 osui maaliin. Lutonin pelaaja teki pelin ensimmäisen maalin, mutta omaan verkkoon. Toisella minuutilla Cityn Erling Haaland teki akrobaattisen ponnistuksen kohti Lutonin puolustajan Daiki Hashiokan päätä ja ohjasi sen maaliin.

City jatkoi Lutonin maalin pippuria, mutta murtautui läpi vasta 64. minuutilla. Tässä Mateo Kovačić löi puolilentopalloa suoraan rangaistusalueen sisällä voimalla ja tarkasti tehden lukemiksi 2-0. Sitten tulvaportit avautuivat.

76. minuutilla Haaland realisoi rangaistuspotkun, ja 4 minuuttia myöhemmin Jérémy Doku tanssi kahden puolustajan välissä ennen kuin tyrmäsi kolmannen laukauksellaan. Tämä toi tilanteeksi 1-81, kun Ross Barkley sai yhden takaisin Lutonille XNUMX. minuutilla.

Lopulta Joško Gvardiol teki maalin rangaistusalueen ulkopuolelta 93. minuutilla, jolloin lopputulos 5-1.

Liverpool vs. Fulham: 21. huhtikuuta

Liverpool avasi maalin 32. minuutilla Trent Alexander-Arnoldin kautta. English International laukoi vapaapotkun vasempaan yläkulmaan Bernd Lenon ojennettujen käsivarsien ohi.

Huolimatta Liverpoolin hallinnasta, Fulham veti yhden takaisin juuri ennen puoliajan vihellystä. Laitapuolustaja Timothy Castagne ampui löysällä pallon ruutuun kaukotolppaan sarjan taipumisen jälkeen, jolloin tilanne oli 1-1.

Liverpool palasi johtoon 53. minuutilla, kun Ryan Gravenberch ampui rangaistusalueen ulkopuolelta maalin oikeaan puolelle Fulhamin kääntyessä. Liverpool viimeisteli voittonsa 72. minuutilla. Diogo Jota juoksi sisään Fulhamin puolustuksen taakse ja ampui laukauksen, joka pisti Lenon hansikkaisiin ennen kuin vierii verkon takaosaan.

Arsenal vs. Chelsea: 23. huhtikuuta

Arsenal-jalkapalloseura sai tiistaina näyttämään helpolta kilpailevaa Chelseaa vastaan. 5-0 voitto nosti heidät Valioliigan taulukon kärkeen 77 pisteellä 34 pelin jälkeen.

Tykkimiesten bileet alkoivat neljännellä minuutilla. Leandro Trossard ampui vasemmalla jalalla tarkasti, tähtääen läheiseen tolppaan ja nappasi Chelsean maalivahti Đorđe Petrovićin vartioimatta.

Arsenal avasi sitten tulvaportit toisella puoliajalla, kun Ben White lähetti hyvin sijoitetun vasemman jalan laukauksen aivan kuuden jaardin laatikon ulkopuolelta Petrovićin ohi 52. minuutilla.

Viisi minuuttia myöhemmin Kai Havertz lähetti laukauksen sukeltavan Petrovićin yläpuolelle saatuaan Martin Ødegaardin tarkan läpipallon. Havertz lisäsi tulostaan ​​65. minuutilla, kun hän ampui nopeasti puolustajien läpi läheiseen tolppaan jättäen juurensa paikalleen.

Huippu tälle erinomaiselle Arsenal-suoritukselle tuli 70. minuutilla. Ødegaard syötti juoksevalle Ben Whitelle, joka napautti palloa ensimmäistä kertaa lentopallossa ja loihtii Petrovićia tässä prosessissa tehdäkseen ehkä illan kauneimman maalin. White hymyili, kun hän syleili joukkuetoverinsa Declan Ricea juhlissa, ehkä osittain siksi, että hän varmasti aikoi ylittää pallon.

Kiitos, että katsoit Valioliigan mestaruuskilpailun uutisoinnit.

Pysyä mukana Peli Haus lisätiedot Valioliigasta ensi viikolla.