Generativ dataintelligens

Ænder erobret af Kings Take Season Series 3-1

Dato:

Anaheim faldt i deres sidste kamp i sæsonen med Kings lørdag med stillingen 3-1.

For Ducks var deres eneste målscorer Trevor Zegras. Zegras er på en række med fire kamppoint, der inkluderer tre assists og to mål i løbet af det tidsrum. Olen Zellweger og Cam Fowler hentede hver sin assist. Fowler er hans 33. næstmest af en Duck i denne sæson og flest af alle Ducks forsvarsspillere. Lukas Dostal hentede tabet i netto.

For Los Angeles hentede David Rittich sejren med 28 redninger. Matt Roy og Kevin Fiala scorede hver et mål. Pierre-Luc Dubois havde et powerplay-mål.

Det var en hård kamp lørdag aften på Crypto.com arena. Et klassisk hockeyspil fra det sydlige Californien.

Den første periode så en masse skud med Ducks, der spillede aggressoren med 11, derefter tilføjede Kings otte skud på nettet af deres egne. Men hver målmand var i stand til at afvise alt, hvad de stod over for. Der skulle ikke scores efter første periode.

Det skulle dog kun tage 2:45 for kampens første mål at blive scoret. Efter en Olen Zellweger-straf ville ligaens 31. rangerede strafdræbningsenhed komme på isen og opgive et mål.

Et scrum foran nettet og en række kroppe førte til et vidt åbent håndledsskud for Pierre-Luc Dubois. Ducks målmand Lukas så ud til ikke at se, hvor pucken var placeret, og Dubois var i stand til at snige den til venstre for ham.

10:33 inde i perioden ville Kings fordoble deres føring. Blake Lizotte ville sende pucken til Matt Roy på den blå linje. Han sendte et rasende håndledsskud klar gennem zonen og passerede Lukas Dostal til en 2-0-føring.

Efter to perioder fører Kings med en 2-0 scoring.

Der skulle gå over 11 minutters spil i tredje periode, før begge hold ville finde nettet igen. Trevor Zegras' sjette mål i sæsonen ville bringe holdet tilbage inden for et mål. Zegras scorede på et tre mands rush med Cam Fowler og Olen Zellweger. Zellweger var i stand til at forbinde med Zegras, som derefter slog Kings' målmand David Rittich.

Med kun 2:58 tilbage at spille ville Kevin Fiala dog levere dolken. Fiala ville opfange et wraparound-mål efter en salve af Kings-skud nede foran Lukas Dostal.

Los Angeles vinder sæsonserien mod Ducks 3-1 samt en playoffplads, der viser sig at være topholdet i det sydlige Californien i denne sæson.

Anaheim spiller i deres sidste kamp i sæsonen på torsdag, Puck drop er 10:00 EDT og &: 00 PM PDT, og du kan se spillet på BSSC, BSSD, SCRIPPS og NHL PowerPlay på ESPN+